fbpx

Find inspiration i galleriet

Igennem tiden har mange opgaver givet mig fantastiske oplevelser, hvor jeg har mødt de skønneste mennesker. Jeg håber du kan fornemme stemningen helt ud igennem billederne, og at de rører noget indeni dig.

Kategorierne hedder Erhvervsstyling og Mode/fashion.

Mode/fashion

Styling Somé hair and makeup art, Sonja Tinggaard-Jensen
Styling Somé hair and makeup art, Sonja Tinggaard-Jensen, FOTO: THOMAS C. K. PRISKORN / priskorn.com© 2007 PRISKORN GRATIA
foto Michael Grøn, styling Sonja Tinggaard-Jensen.

Erhvervsstyling

Foto: fotograf Ann Hår og makeup: Sonja Tinggaard-Jensen, Somé hair and makeup art
Portræt til erhverv

Galleri hos Somé

Klik på billederne her i galleriet og bliv inspireret

Før-/efterbilleder

Skønne Kerstin brugte tidligere det første billede i sin markedsføring. Hun ser skøn ud, men manglede lige det mere rene udtryk. På efterbilledet kan du stadig se det varme og personlige hos Kerstin, nu står hendes budskab blot endnu skrapere. Kerstin arbejder som oversætter og giver en følelse af du g

“Jeg oplevede Sonja som utrolig professionel og dygtig. Med hensyn til stylingen har Sonja været fantastisk god til at lytte til mine ønsker og har samtidig bidraget med gode fif og idéer i forhold til at få det bedste ud af billederne – og jeg må sige, at Sonja har ramt plet med det flotte resultat!

Resultatet var et autentisk og naturligt look, og jeg har følt mig i trygge hænder hos Sonja under hele seancen.” – Kerstin Kollatz Mogensen KK-text.dk”

Sammen med Fotograf Ann hjalp jeg Mia Hedegaard Hansen med professionenne billeder til hendes virksomhed. Mia er blomsterdekoratør og er indehaver af Hedegaard og Jakobsen.

“Sonja er professionel og super dygtig i alt hvad hun gør, hun har øje for detaljerne og går aldrig på kompromis. Sonja er naturlig, ærlig og mestrer til alle tider at få folk til at føle sig tilpas.
Om det er i professionelt job eller til en privat Styling, jeg har haft en aftale med Sonja, har det altid levet op til forventningerne”

Billeder med lokation i det fri kan noget ganske særligt. Det er en fantastisk måde at arbejde med billeder på. Fotograf Ann og jeg havde sat Merete, som tilbyder Japansk Lifting, stævne ved Boller Slotspark nær Horsens. Vi fik virkelig stemningsfyldte billeder og her kan du se ét af dem Merete valgte.

“Sonja er simpelthen SÅ sød, behagelig og ikke mindst DYGTIG!
Jeg var ovenud tilfreds med stylingen, hun lavede på mig, da jeg skulle have taget professionelle billeder til min virksomhed. Det var som om at hun vidste præcis hvad jeg havde i tankerne allerede inden jeg kom. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang.
Stort tak til Somé.”

– Merete Grand Petersen, Dinnyefremtid.dk